Nuestro Menú

*Nuestro pollo, huevos, tofu y harina son orgánicos*

ENTRADAS Y TAPAS

Curry Puff Taiwanés: Empanada de carne y curry. $4000

Encurtidos agridulces (nabo/repollo/zanahoria). $4000

Kimchi casero (vegano). $4000

Nueces “SUSU”: Nueces confitadas dulce-saladas. $4000

Gua Bao Taiwanés (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor con elección de bondiola de cerdo/panceta de cerdo/pechuga de pollo braseada en salsa de soja. Con kimchi, lechuga, maní tostado y cilantro. $15000

Gua Bao de langostinos (2 unidades): Pancitos chinos cocinados al vapor, con langostinos salteados en salsa “chimi” taiwanés (ajo, jengibre, verdeo), pickles agridulces de zanahoriay mayonesa de cilantro. $175000

“Hong you chao shou” (6 unidades): Dumplings 100% artesanales, cocinados al vapor y rellenos de cerdo y hojas verdes, en una salsa casera especial de aceite rojo casero con maní y sésamo tostado. $16000

Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings rellenos de cerdo y hojas verdes Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre. 100% artesanal. $16000

SOPAS QUE LLENAN, con Fideos Caseros

Sopa Niuroumian: La famosa “Beef Noodle Soup” de Taiwán. Caldo de carne especiado con salsa de soja, especias y anís estrellado, con fideos artesanales, carne y hojas verdes. Un poco picante. $20000

Sopa La-Mian: Caldo de pollo orgánico suave, fideos artesanales, cerdo braseado, huevo orgánico blando ajitama y algas. $18500

PLANCHA & GRILL

Chicken Satay (4 unidades): Brochets de pollo orgánico marinados con curry rojo tailandés y leche de coco, servidos con salsa de maní, ensalada y arroz. $21000

Satay de carne (4 unidades): Brochets de cuadril marinados con salsa de soja y kummel, servidos con ensalada y arroz. $21000

Crispy pork belly: Panceta de cerdo crocante, cocinada en el horno, servido con hojas verdes y menta para envolver, pickles, arroz y un dip de salsa Thai. $22000

Pollo con salsa “Gongbao”: Un clásico de Sichuan. Trocitos de pollo salteados con verduras de estación y maní. Servido con arroz. Picante a elección. $19500

Lomo Oliva: Carne picada en casa, salteada con olivas y chauchas, estilo Taiwán. Servido con arroz. $18000

Teriyaki Beef: Salteado de carne, hongos y vegetales en una salsa sabrosa, servido con arroz o fideos caseros. $19500/20000

Pechuga de pollo marinada en salsa Thai, grillada a la plancha, con lima y hierbas frescas, servida con ensalada y arroz. $20000

BBQ RIBS: Costillas de cerdo braseadas con salsa barbacoa taiwanesa, servidas con arroz. $23000

ARROZ Y FIDEOS

Dan Dan Mian: Fideos caseros con cerdo picado, en una salsa caldosa. Picante y muy sabroso! $16500

Ensalada Thai con fideos de arroz crispy, elección de pollo o cerdo, cilantro y menta, aderezada con salsa Thai de lima, ajo y salsa de pescado. $18000

Lurou Fan: Un clásico de Taiwán. Ragout de bondiola y panceta estofado sobre arroz (fan), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $18000

Lurou Mian: Ragout de bondiola y panceta estofado sobre fideos caseros (mian), huevo orgánico ajitama y pickles de repollo colorado. (Elaborado con maní) $18500

Ban Mian con pollo o cerdo: Fideos caseros de trigo en salsa de maní y aceite rojo, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino y cilantro. Seleccionar pechuga de pollo o bondiola de cerdo. $19000

Curry japonés con pollo orgánico: Verduras y pollo en una salsa de curry casera. Servido con arroz. Sabroso y algo picante. $19500

Curry Jade: Curry amarillo thai, con espinaca fresca y boniato, y elección de pollo orgánico o salmón blanco. Servido con arroz. Un poco picante. $195000

Pollo Mandarin: Trocitos de pollo orgánico en tempura, bañados en una salsa agridulce de naranja natural, servido con arroz. $19500

Bondiola o Pollo Hongshao: Lonjas de bondiola de cerdo (o pechuga de pollo) estofadas en salsa de soja, vino de arroz, jengibre y anís estrellado, servidas con arroz y ensalada de estación. $19500

Torikatsu: Milanesa de pollo orgánico, estilo japonés, con panko y salsa teriyaki. Servido con arroz y ensalada de estación. $19500

VEGETARIANO Y VEGANO

Gua Bao vegano: Pan chino abierto, cocinado al vapor con tofu orgánico glaseado en salsa “gong bao”, hojas verdes salteadas, pickles. $11500

Jiaozi Guotie (6 unidades): Dumplings veganos rellenos de tofu y verduras. Cocinados a la plancha y terminados al vapor – crujientes y suaves a la vez. Con dip de salsa de soja y vinagre O salsa “hongyou” (aceite rojo casero, maní y sésamo tostados). 100% artesanal. $16000

Curry japonés vegetariano: Vegetales de estación en una salsa de curry casera, servido con arroz. Sabroso y algo picante. $15500

Gado Gado: Tofu orgánico, verduras salteadas, salsa de maní Satay, huevo blando ajitama. Servido con arroz. $18000

Ban Mian: Fideos caseros de trigo en salsa de maní, con toppings de pickles de repollo colorado y nabo agridulce, pepino, cilantro y huevo blando ajitama. $18000

POSTRES

Dulce de papaya casero con leche de coco, nueces y helado de coco o crema americana. Opción helado vegano y sin tacc. $9000

Cheesecake japonés con mermelada de fruta orgánica casera. $7500

Choco-Coco-Cake: Budín de chocolate con helado de coco o crema. $8000

*NO cobramos Servicio de Mesa*

En nuestra cuenta de Instagram BaoKitchenArgentina en las historias destacadas (Nuestros Platos) podrán encontrar fotos de nuestros platos

BEBIDAS – DRINKS

Café espresso. $2500
Café Jarrito. $2500
Café Latte. $3500
Ice Latte. $4000

Te e Infusiones: Te rojo o verde en hebras (orgánico de Misiones), Flor de hibiscus, Cedrón, Rooibos, Oolong orgánico de Misiones. $3500

Te Jazmín de Taiwán – Taiwanese Jasmine Tea. $4000

Agua con o sin gas – Still or Sparkling water. $1800

Ice Tea con menta y limón  – Ice Tea with mint and lemon. $3000

Durazno Ice Tea – Peach Ice Tea. $3500

Agua de Jamaica – hecho con flor de hibiscus. $3500

Cerveza Patagonia – 760ml $9000

Cerveza Corona 710ml $9000

Cerveza Corona 330ml $5000

Cerveza Corona SIN ALCOHOL 330ml $5000

Cerveza artesanal 7Colores – Artisanal Beer – 500ml $6000
(APA/Blonde/Honey/IPA/Scottish)

Copa de vino – Glass of wine $6000

Copita de Sake orgánico “Junmai” – puro arroz – Local Organic Sake – 50ml $4000

*Our chicken, eggs, tofu and flour are organically sourced*

APPETIZERS AND TAPAS

Taiwanese Curry Puff: Empanada filled with beef and curry. $4000

Homemade sweet & sour pickles (turnip/cabbage/carrot). $4000

Homemade Kimchi (vegan). $4000

“SUSU” nuts: Sweet and salty candied walnuts. $4000

Taiwanese Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with choice of organic pork shoulder, pork belly or chicken breast braised in soy sauce. With kimchi, leMuce, toasted peanuts and cilantro. $15000

Prawn Gua Bao (2 baos): Steamed Chinese buns with sautéed prawns in Taiwanese “chimi” sauce (garlic, ginger, green), sweet and sour carrot pickles and cilantro mayonnaise. $16000

“Hong you chao shou” (6 dumplings): 100% handmade dumplings, steamed and stuffed with pork and greens, in a special homemade red-oil sauce, and toasted peanuts and sesame. $16000

Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker dumplings stuffed with pork and greens, panfried and steamed – crispy and soft at the same Tme. With soy sauce and vinegar dip. 100% handmade. $16000

SOUPS – with Homemade Noodles

Niuroumian Soup: Taiwan’s famous “Beef Noodle Soup”. Beef broth spiced with soy sauce, spices and star anise, with handmade noodles, beef and greens. A liMle spicy. $18500

La-Mian Soup: Mild organic chicken broth, handmade noodles, braised pork, soft-boiled ajitama egg and seaweed. $17000

PLANCHA & GRILL

Chicken Satay (4 pieces): Organic chicken skewers marinated with Thai red curry and coconut milk, served with peanut sauce, salad and rice. $20000

Beef Satay (4 pieces): Skewered rump steak marinated with soy sauce and kummel, served with salad and rice. $20000

Crispy pork belly: Crispy pork belly, broiled in the oven, served with green leaves and mint wrap, pickles, rice and a Thai-flavored dip. $20000

Chicken with “Gongbao” sauce: A Sichuan classic. Chicken sautéed with seasonal vegetables and peanuts. Served with rice. Spicy made to order. $18000

Lomo Oliva: Minced beef sautéed with olives and string beans, Taiwan style. Served with rice. $18000

Teriyaki Beef: Sauteed beef, mushrooms and vegetables in a savory sauce, served with rice or homemade noodles. $19000/19500

Organic grilled chicken breast marinated in Thai sauce, grilled with lime and fresh herbs, served with salad and rice. $20000

BBQ RIBS: Braised barbequed pork ribs with a Taiwanese barbecue sauce, served with rice. $22000

RICE & NOODLES

Dan Dan Mian: Homemade noodles with minced pork, in a broth-like sauce. Spicy and very tasty! $15000

Thai salad with crispy rice noodles, choice of chicken or pork, cilantro and mint, dressed with a Thai lime, garlic and fish sauce. $16500

Lurou Fan: A Taiwanese classic. Stewed bondiola and bacon ragout over rice (fan), organic ajitama egg and red cabbage pickles (made with peanut). $17000

Lurou Mian: Stewed pork ragout over homemade noodles (mian), ajitama soft-boiled egg and red cabbage pickles (contains peanuts). $17500

Ban Mian with organic chicken or pork: Homemade wheat noodles in a peanut and red oil sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber and cilantro. Choose between stewed chicken breast or pork shoulder. $17500

Japanese curry with organic chicken: Vegetables and chicken in a homemade curry sauce. Served with rice. Flavorful and a liMle spicy. $18000

Curry Jade: Yellow Thai curry, with fresh spinach and sweet potato, and choice of organic chicken or white salmon. Served with rice. Slightly spicy. $18000

Mandarin Orange Chicken: BaMered chicken in a natural orange sauce, served with rice. $18000

Pork shoulder or Chicken “HONGSHAO”: Sliced pork shoulder or chicken breast braised in soy sauce, rice wine, ginger and star anise, served with rice and seasonal salad. $18000

Torikatsu: Organic chicken Milanese, Japanese style, with panko and teriyaki sauce. Served with rice and seasonal salad. $18000

VEGETARIAN AND VEGAN

Vegan Gua Bao: Homemade steamed bun with organic tofu glazed in “gong bao” sauce, sautéed greens, pickles. $9500

Jiaozi GuoGe (6 dumplings): PotsTcker vegan dumplings filled with tofu and vegetables. Panfried and then steamed – crispy and soft at the same Tme. With CHOICE of soy sauce and vinegar dip OR “Hongyou” sauce (homemade red oil, toasted peanuts and sesame seeds). 100% handmade. $16000

Japanese Curry (vegetarian): Seasonal vegetables in a homemade curry sauce, served with rice. Tasty and a liMle spicy. $15000

Gado Gado: Organic tofu, sautéed vegetables, served with peanut satay sauce and soft-boiled ajitama egg. Served with rice. $16000

Ban Mian: Homemade wheat noodles in peanut sauce, with toppings of red cabbage and daikon pickles, cucumber, cilantro and soft-boiled ajitama egg. $17000

DESSERTS

Dulce de Papaya: Homemade cooked papaya with coconut milk, walnuts and choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $8500

Japanese cheesecake with homemade organic fruit coulis. Gluten-free. $8500

Choco-Coco-Cake: Chocolate cake with choice of coconut or vanilla ice cream. Vegan and gluten free ice cream available. $7500

*We do NOT charge Table Service*

In our Instagram account BaoKitchenArgentina in the featured stories (Nuetros Platos) you can find photos of our dishes.